Mandexim Logo

Transport Marfa Bucuresti Ieftin

Intotdeauna,cand aveti nevoie de serviciul  transport marfa Bucuresti,  va ganditi sa optati pentru un transport marfa ieftin dar in acelasi timp sa aveti si garantia ca bunurile dumneavoastra ajung la destinatia dorita in cele mai bune conditii.De aceea va oferim acest serviciu la un pret foarte mic avand in vedere raportul calitate-pret.

Transport Marfa Bucuresti cu personal experimentat

Apelati la profesionisti pentru transportarea marfurilor dumneavoastra,rapid , ieftin si sigur! Echipele noastre de manipulanti va pot incarca si descarca marfurile cu grija,fara incidente pe timpul transportului.De asemenea, oferim servicii de montaj/demontaj mobilier, infoliere, ambalare, fixare pe pozitii, totul cu o buna organizare si la cele mai inalte standarde.

Firma Transport Marfa Bucuresti 

Am selectat cu atentie personal cu abilitati,pentru ca atunci cand clientii apeleaza la serviciile noastre,noi, sa exercitam aceste operatiuni ireprosabil. Noi,ca Firma de Transport Marfa  onoram fiecare comanda cu mare grija,de aceea nu ne modificam blazonul de firma serioasa.

Sunteti nevoiti sa va mutati locuinta si cautati o Firma de Mutari Mobila? Cu serviciul nostru de Mutari Mobila Bucuresti scapati de aceasta grija!

Gata cu caratul obiectelor voluminoase pe scari, gata cu accidentarile aproape inevitabile in astfel de situatii. Noi venim in ajutorul dumneavoastra si vrem sa va facem ziua mai frumoasa eliminand aceasta bataie de cap pentru ca suntem o Firma de Mutari Mobila.

Mandexim Transport  va pune la dispozitie logistica necesara realizarii operatiunilor de mutari mobila in Bucuresti, in conditii excelente de timp si la costuri reduse pentru un transport de mobila ieftin. Suntem solutia ideala in cazul in care doriti o sa efectuati  mutari de mobila ieftin si sigur. Compania noastra ofera un pachet complet de servicii pentru mutari mobila in Bucuresti – pe langa transportul mobilierului si lucrurilor personale oferim si servicii de:

 • impachetare si ambalare in cutii
 • infolierea obiectelor fragile cu folie cu bule
 • pozitionarea obiectelor in autoutilare si asigurarea acestora
 • montaj/demontaj mobiler
 • manipulare

Avem echipe special pregatite pentru manevrarea mobilierului, iar in cazul in care intalnim obstacole (precum cai de acces care nu faciliteaza trecerea corpului de mobilier nedemontat) angajatii nostri pot dezasambla si reasambla orice tip de mobilier in conditii optime.

Manipularea mobilierului se va efectua cu maxima grija deoarece punem accent pe calitatea serviciilor oferite si dorim sa le mentinem la standarde ridicate. Echipele de manipulanti pentru serviciile de mutari mobila sunt bine organizate si foarte competente, fiind alcatuite din angajati tineri si educati care au experienta in domeniu.

Mandexim Transport va poate ajuta cu serviciul TRANSPORT BAGAJE BUCURESTI sa va transportati bagajele pe tot teritoriul capitalei la cele mai mici preturi NonStop/

Asiguram Transport Bagaje Bucuresti la cele mai inalte standarde,datorita recenziilor din partea clientiilor nostri,va putem garanta ca transportul bagajelor va decurge in deplina siguranta, firma noastra oferindu-va servicii transport bagaje Bucuresti rapid sigur si ieftin. Noi putem garanta ca serviciile si transportul bagajelor se vor face la timp fara ca acestea sau continutul lor sa fie deteriorate.
Va sugeram sa va canalizati energia pe lucruri mult mai importante,sau sa faceti din acest transport o fereastra de relaxare.Lasati in grija noastra transportul bagajelor. Ce ati spune daca in timp ce va savurati cafeaua,noi,prin serviciul transport bagaje ieftin,va incarcam toate toate bagajele indiferent de etajul la care locuiti si suntem pregatiti sa le livram la noua locatie?

Servicii transport bagaje Bucuresti cu profesionisti

Ca si firma de transport, consideram ca avem logistica necesara pentru a oferi servicii si transport bagaje la standarde ridicare. Suntem recunoscuti ca fiind printre primele 3 firme de profil din Bucuresti, datorita respectului pe care-l acordam clientilor cat si bunurilor acestora.
Avem soferi si autoutilitare special amenajate pentru transportul de bagaje ce  sunt pregatiti sa transporte mobilier,bagaje, electrocasnice, obiecte fragile, antichitati, ce au o vasta experienta pentru realiza un transport de bagaje perfect.
Asiguram servicii si transport bagaje persoanelor ce doresc sa scape de neplacerile ce apar la asemenea mutari din cauza mai multor factori.Lipsa timpului si unei autoutilitare echipata corespunzator pentru un aseamenea transport, sunt principalii factori care provoaca neplaceri,iar mutarea bagajelor devine un calvar. Evitati sa va aflati in situatii neplacute datorate de volumul bagajelor sau transportarea lor, lasand totul pe mainile echipelor noastre ce au la activ sute de astfel de transporturi de bagaje.

Mutari Mobila si Transport Bagaje,principala noastra activitate

transport bagaje

Noi ca si firma de transport marfa si mutari mobilier,oferim o gama diversificata se servicii. Dupa serviciul transport bagaje Bucuresti,care credem noi ca l-am ridicat la rang de arta, oferim si servicii de mutari mobila bucuresti, deasemenea la acelasi nivel calitativ. Firma noastra va pune la dispozitie manipulanti seriosi dar si soferi ce pot conduce in functie de incarcatura. Mandexim Transport este deja o firma care isi croieste un drum liniar printre “rechinii autohtoni” care simt nevoile urgente ale clientiilor si presteaza un tarif indecent. Suntem recunoscuti prin calitatea serviciilor transport bagaje Bucuresti ieftin, transport marfa,mutari mobila bucuresti,deaceea clientii nostri apeleaza de fiecare data cand au nevoie de astfel de serviciu. Detinem autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru astfel de servicii si sunt pregatite sa realizeze aceste servicii in siguranta, rapid si convenabil.Transportarea bagajelor necesita atentie sporita din partea manipulantilor iar cu transport bagaje Bucuresti ieftin suntem gata sa realizam un astfel de transport.
Transportul bagajelor in Bucuresti sau catre orice alta localitate a devenit mult mai simplu , rapid si usor datorita noului nostru concept de transport bagaje.Am fost si suntem in continuare laudati si solicitati pentru serviciile noastre pentru seriozitatea de care am dat si dam dovada.

Pentru a sti de la bun inceput pretul cerut pentru mutarea mobilei este bine sa se precizeze urmatoarele aspecte:

 • lista exacta a obiectelor de transportat
 • marimea fiecarui obiect de mobilier
 • conditiile in care obiectele trebuie transportate
 • usurinta cu care se face accessul
 • programul care trebuie respectat de echipa

 

 

Cele mai importante aspecte referitoare la transportul de marfa sunt:

 • existenta soferilor profesionisti
 • autovehiculele cu care se presteaza transportul de marfa
 • personalul pentru manipulare obiectelor de transportat, aici contand atat marimea echipei cat si experienta fiecarui membru al echipei
 • uneltele si materialele necesare impachetarii si asigurari pe durata transportului a obiectelor transportate
 • pretul cerut pentru serviciul prestat fiind in directa concordanta cu ce este inclus
 • distanta – transportul de marfa in Bucuresti si in imprejurimi difera de transportul de marfa in tara

testimoniale

Ne propunem sa livram servicii de inalta calitate fiecarui clinet care ne solicita implicarea.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Contact us
Hide Buttons